Utveckla dina kajakfärdigheter med personlig träning!

Lär dig rolla kajak

Vi erbjuder nu personlig träning för att lära dig grunderna i en grönländsk standardroll. Träna sedan på egen hand på vår ordinarie bassängtid tills rollen sitter. Därefter kan du börja öva på de övriga drygt 30 varianterna…

Lär dig räddningsmetoder i kajak

Vill du känna dig tryggare på sommarens kajakturer så kan vi lära dig räddningsmetoder att använda om olyckan skulle vara framme. Du får en genomgång av olika varianter av kamraträddning inklusive hur man får upp en person som sitter upp och ned i kajaken och inte kan hjälpa till själv. Det är enkel men väldigt viktig kunskap för att öka säkerheten och med det tryggheten under kajakfärden. Vi visar även lite grundläggande paddelteknik. På vår ordinarie bassängtid fortsätter du sedan att öva på egen hand. Övningarna ger dig kajakvana vilket ökar tryggheten i kajaken.

En PT-timme kostar 200 kr och du bokar genom att kontakta någon av våra instruktörer nedan och betalar sedan med Swish till SIF kansli nr: 123 179 39 75.

Vår bassängtid är fredagar kl. 19-21 i Saltsjöbadens provisoriska simbassäng. Vid dessa tider är du omgiven av kunniga medlemmar som stöttar under trevliga och kravlösa former.

Du måste boka din plats på hemsidan då antalet kajaker i bassängen per kväll är begränsat.

Vi tillhandahåller kajak och paddel, det enda du behöver är badkläder och ett lås till skåpet.
Vi rekommenderar även näsklämma och simglasögon.

k

Våra instruktörer för rollträning är:
Bengt Tydén kajakwilliam@hotmail.com
Micael Festin micael@m-festin.se

 

Bengt Tydén

Tel:

Våra instruktörer för räddningsmetoder är: